top of page

Årets første oppdatering

For noen dager siden innså vi at det begynte å bli veldig lenge siden vi hadde postet på bloggen. Siden vi lanserte i august har det rullet på med nye ting og prosjekter, og bloggen har havnet langt ned på prioriteringslisten.


Nå syntes vi rett og slett at det var på tide med en liten oppdatering!

2016


Først lanserte vi AW/16 den siste helgen i juni, og vi var overveldet over og takknemlige for alle som kom og støttet oss. Det ga oss motivasjon og tro på at vi har noe bra å komme med, og til å stå på videre. Tusen takk!

Bilde: Lucas Leonardo Ibanez-Fæhn

Videre utover høsten inngikk vi samarbeid med Just Fashion, som selger high end klær fra både innland og utland, og hvor fellesnevner for klesmerkene er miljøbevissthet og bærekraft. Vi har hatt to pop-up butikker sammen med Just Fashion, en i Markveien hos Hasla, og en på Vulkan hos Dreams Collected.


Vi har også inngått et spennende samarbeid med klesutleieren FJONG. De kommer til å lansere sine tjenester i løpet av våren, og det betyr at du også kan få mulighet til å leie klærne våre, og kjøpe dem brukt for en rimeligere penge. Vi gleder oss stort til dette! Et at høstens høydepunkt var forøvrig artikkelen som kom på trykk i D2, hvor HEKNE fikk nesten et helsides oppslag. Vi har fått mye fin respons i etterkant av dette, og det er gøy når folk begynner å legge merke til oss.

2017


Året startet friskt med Catwalk for Klima på Sentralen i Oslo arrangert av Grønne Jenter og Infinitum Movement, hvor vi viste noen av plaggene våre sammen med blant annet FJONG og Dianas Salonger.

Bilde: Guro Sommer Værland

Fremover nå er det mange nye prosjekter som er på trappene. Snart kommer vi til å lansere SS/17 kolleksjonen, og vi gleder oss til å vise dere hva vi har fått til. Her er en liten smakebit:

Bilde: Borja López Díaz

Ellers er det flere spennende prosjekter som er under utvikling, og vi lover å holde dere oppdatert!

Følg oss gjerne også på Instagram og Facebook.

Siste innlegg