top of page

Velkommen til The Birds' World

Med denne bloggen ønsker vi i Hekne å sette viktige saker på dagsorden. Det er mye som fortjener spalteplass, men det kan være vanskelig å nå igjennom mediestøyen. Kontinuerlig dukker det opp nye prosjekter, konsepter og interessante mennesker som bidrar til en mer bærekraftig verden, og tanken med bloggen er at den skal inspirere og formidle ny kunnskap til dere som leser den.


Ønsker du å bidra er du hjertelig velkommen til å sende oss en epost via våre kontakt-sider.


Sammen står vi i en sterkere posisjon til å fremme våre budskap om en mer bærekraftig verden. Samtidig kan vi dra nytte av å komme i kontakt med mennesker i andre bransjer ettersom like ønsker og holdninger binder oss sammen.


Vi i Hekne skal bidra til å endre motebransjen ved å ta ansvar for å gjøre den mer bærekraftig. Vi ønsker å øke forbrukeres bevissthet, og sakke ned tempoet i kjøp- og kast-trenden gjennom kunnskapsformidling og dialog. Det er store ord, men en stor endring må skje, og et sted må man begynne. Vi tror det er lurt å begynne med oss selv. Ønsker du å finne ut mer om oss, les mer på info-sidene våre og følg utviklingen for hva vi driver med gjennom blogginnlegg og nyhetsbrev.


Aller sist: tusen takk for at du besøker bloggen vår! Synes du den fortjener oppmerksomhet, del den gjerne med venner og bekjente. Vi håper vi kan være med på å spre glede, inspirasjon og pågangsmot.Siste innlegg